Η ασυνέπεια έφερε την απεργία στον Άρη!

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα στην ομάδα του Άρη, ανεξάρτητα με το ποια πρόσωπα βρίσκονται στο τιμόνι της διοίκησης. Οι παίκτες της ομάδας ξεκίνησαν… απεργιακές κινητοποιήσεις, κατηγορώντας τους παράγοντες του συλλόγου για ασυνέπεια λόγου!

Την Τετάρτη (25/11), οι παίκτες του Άρη περίμεναν από τη διοίκηση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της περί της υπογραφής ιδιωτικών συμφωνητικών, τα οποία θα κατοχύρωναν τους ίδιους και τις συμφωνίες που είχαν συνάψει με τον σύλλογο. Η διοίκηση δεν υλοποίησε τη δέσμευσή της, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να ενημερώσουν τον προπονητή τους, Πάουλο Κάμπος, ότι δεν θα προπονηθούν και ότι θα απέχουν από τις υποχρεώσεις τους, έως ότου η διοίκηση πράξει τα δέοντα.

Ο Γιώργος Γαλανός κάλεσε τους παίκτες σε… απολογία στο γραφείο του, ενώ παράγοντες της ομάδας αναφέρθηκαν και σε… συνέπειες, οι οποίες θα αφορούν στην αποδέσμευση των… υποκινητών! Οι ποδοσφαιριστές πάντως, είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν, καθώς θεωρούν ότι η διοίκηση του εμπαίζει.

Νωρίς το απόγευμα, υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας των ποδοσφαιριστών με τον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος δεσμεύτηκε εκ νέου για την υπογραφή των ιδιωτικών συμφωνητικών, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί, προσωρινά, η «απεργία» που είχαν ανακοινώσει οι παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα