«Η Βασίλισσα» σόκαρε τον «Εξάστερο»

Τεράστια νίκη για την μπασκετική ΑΕΚ που μετά από εννέα χρόνια επικράτησε του Παναθηναϊκού έστω και με μισό καλάθι, 71-70, βάζοντας «μπουρλότο» στην ημιτελική σειρά της Stoiximan.gr Basket League.

Παρά την εχθρική διαιτησία σε έναν ακόμη αγώνα, η Ένωση είχε όλους τους παίκτες σε εξαιρετική μέρα και κυρίως τον φανταστικό Μιλόσεβιτς (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και τον Μαυροειδή (12 π., 6 ρ. 2 τάπες). Η νίκη, ωστόσο, ήρθε χάρη στην εξαιρετική άμυνα της Ένωσης στο δεύτερο ημίχρονο κι από την πλευρά του Παναθηναϊκού μόνο ο Σίγκλεντον βρέθηκε σε καλή μέρα.

Με τη νίκη αυτή, η ΑΕΚ κάνει το 1-1 στη σειρά και αποκτά τεράστια ψυχολογία, αφού στην ουσία εκπλήρωσε το στόχο της – το ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι – ενώ αυτό δεν είναι το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό που καταφέρνει και τον κοντράρει στα ίσια.

Ο ΠΑΟ Superfoods παραμένει το φαβορί, αλλά δεν μπορεί να νικήσει μόνο με τη φανέλα, καθώς απέναντί του έχει την ομάδα που έδειξε το δρόμο σε όλη την ελληνική μπασκετική κοινότητα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα