Η Γιουβέντους επιμένει: ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ!

Οι φήμες έχουν οργιάσει. Τα γεγονότα είναι απτά. Οι συναντήσεις δεν διαψεύδονται. Η Γιουβέντους ωστόσο επιμένει και φωνάζει: ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Πριν λίγους μήνες, η «γηραιά κυρία» υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Πολ Πογκμπά. Ο λόγος; Το έντονο ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων για την απόκτηση του Γάλλου. Με την υπογραφή της νέας συμφωνίας, ο θόρυβος κατέπεσε, αλλά δεν εξαφανίστηκε.

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ξεκίνησε νέο μπαράζ φημών περί ενδεχόμενης μεταγραφής του διεθνούς Γάλλου. Αυτή τη φορά υπήρξαν και ντοκουμέντα, καθώς καταγράφηκε από τα διεθνή ΜΜΕ η συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι της Γιουβέντους με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα 80 εκατομμύρια ευρώ ως αντάλλαγμα.

Ωστόσο, από την επομένη κιόλας των δημοσιευμάτων, η «γηραιά κυρία» διέψευσε ότι προτίθεται να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά, παρ’ ότι επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον πρόεδρος της Παρί, Χαλέντ Ελ Κελαϊφί.

Ο ιταλικός σύλλογος επιμένει στη στάση του, ξεκαθαρίζοντας, διά στόματος του γενικού του διευθυντή, Τζουζέπε Μαρότα, πως ο Πολ Πογκμπά δεν είναι προς πώληση αυτό το καλοκαίρι. Να υποθέσουμε λοιπόν, πως οι συζητήσεις με την Παρί και η ενδεχόμενη συμφωνία, αφορά το καλοκαίρι του 2016…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα