Η Γουέστ Μπρομ θέλει Μάρκους Μπεργκ!

Δηλώσεις αιώνιου έρωτα με τον Παναθηναϊκό και παντοτινής αγάπης με την Ελλάδα έκαναν προ ημερών ο Μάρκους Μπεργκ και η σύζυγός του, όταν έπεσαν οι υπογραφές της ανανέωσης του συμβολαίου μέχρι το 2019. Ποτέ, όμως, δεν πρέπει να λες ποτέ σε κατασκοπευτικές ταινίες και στο ποδόσφαιρο.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κινηματογράφο, αλλά με ποδοσφαιρική κατασκοπία, καθώς η Γουεστ Μπρόμγουιτς μόνο επίσημη ανακοίνωση δεν εξέδωσε για το ότι θα παρακολουθεί τον Μάρκους Μπεργκ μέχρι τα Χριστούγεννα και αν πειστεί θα καταβάλει το ποσό της ρήτρας (που θα μοιραστεί αντιστοίχως σε Παναθηναϊκό και Αμβούργο) για να τον αποκτήσει.

Οι «πράσινοι» αυτή τη στιγμή δεν είναι και τόσο εύκολο να απαντήσουν στην καυτή ερώτηση: «Να συνεχίσει ο Μπεργκ και μετά το χειμώνα ή να βάλουμε τα τέσσερα και βάλε εκατομμύρια στην τσέπη;». Είναι όντως μεγάλο το δίλλημα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίσουν, παρά μόνο να εύχονται να παίξει την μπάλα της ζωής του ο Μπεργκ στα ματς της Ευρώπης και σε αυτά του πρωταθλήματος που ακολουθούν και αν αρέσει έχει καλώς, το βλέπουν τότε!

Να σημειώσουμε πως τα παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα είναι με τη Σταντάρ (δύο φορές), με τη Θέλτα και με τον Άγιαξ και στην Ελλάδα αυτά με Βέροια, Ηρακλή, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Λάρισα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα