Η γυμνή φωτό σε ξέφρενο πάρτι που «καίει» παίκτη του «Survivor» (εικόνες)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

O γυμνισμός και η επαφή με τη φύση είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Αν και αποτελεί χρόνια τώρα έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς, εκείνος έχει απαρνηθεί τον λαμπερό κόσμο του lifestyle, επιλέγοντας μια πιο ροκ ζωή.

Έτσι, αντί να τον βλέπουμε στα κοσμικά γκαλά, προτιμάει να πηγαίνει για κάμπινγκ στα αγαπημένα του νησιά, την Τήνο και την Ικαρία, όπου δεν είναι λίγοι αυτοί που τον έχουν δει τους καλοκαιρινούς μήνες να επιδίδεται σε ξέφρενα γλέντια στα παραδοσιακά πανηγύρια.

Αντιδραστικός ακόμα και στον τρόπο μεταφοράς του, αντί για πολυτελή αυτοκίνητα, επιλέγει να μετακινείται με το ποδήλατό του στο κέντρο της Αθήνας. Λάτρης του γυμνισμού και απενοχοποιημένος με το σώμα του, ψάχνει τις πιο ερημικές παραλίες για να απολαμβάνει ολόγυμνος τη θάλασσα. Κάτι που έκανε και στο Survivor όπου κατά την άφιξή του στην παραλία οι κάμερες τον απαθανάτισαν να κάνει μπάνιο γυμνός.

«Εγώ κάνω γυμνισμό γενικά. Όταν είμαι σε μια παραλία και αισθανθώ ότι είμαι μόνος μου, θα βγάλω  τα ρούχα μου και θα μπω μέσα. Οπότε δεν μου είναι κάτι καινούργιο για μένα», είχε δηλώσει τότε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν καλά, ο Γιώργος Χρανιώτης είναι η ψυχή των πάρτι, διασκεδάζοντας στο έπακρον, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Μέχρι και να κατεβάσει το παντελόνι του και να κρύψει τα επίμαχα σημεία με το χέρι του, όπως φαίνεται πως έκανε και στη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός σε νεαρότερη ηλικία απαθανατίζεται να ποζάρει με φίλους του και δείχνοντας να έχει περάσει καλά. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που το γυμνό του σώμα γίνεται θέμα συζήτησης. Είναι από τους λίγους επώνυμους που λέει «ναι» με τη μία για ολόγυμνες φωτογραφήσεις που έχουν ιερό σκοπό, όπως αυτή που είχε γίνει πριν καιρό κατά του AIDS από το περιοδικό “Down Town”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα