“Η διαπλοκή στην Ελλάδα εμπόδιζε τις επενδύσεις”

Δεν έρχονταν επενδύσεις στην Ελλάδα  λόγω διαπλοκής, διεμήνυσε ο Αναστάσιος Πετρόπουλος. Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Κοζάνη υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων επεσήμανε πως «η διαπλοκή είναι αντιπαραγωγική, οι ξένοι επενδυτές δεν έρχονταν στην Ελλάδα γιατί πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι άνοιγαν την πόρτα με το αζημίωτο. Οι επενδύσεις δεν έφθαναν στην Ελλάδα, γιατί κόστιζαν πριν ακόμη ξεκινήσουν».
Ανέφερε ότι «αυτήν την κυβέρνηση δεν μπορεί να την αγγίξει η διαπλοκή και ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει εξυγίανση με αφορμή την αδειοδότηση των τηλεοπτικών επιχειρήσεων».

“Απειλή για την οικονομία το ενδεχόμενο πτώχευσης της Μαρινόπουλος”

Μίλησε για τις απειλές που δέχεται η κυβέρνηση από μερίδα του επιχειρηματικού κόσμου, για την υπονόμευση του έργου της και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πτώχευσης της μεγάλης εμπορικής αλυσίδας «Μαρινόπουλος» γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις στην αγορά. «Έρχεται ένα πρόβλημα εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή όπου έχει τελειώσει η αξιολόγηση και αναμένεται να ξεκινήσει η ομαλή χρηματοδοτική ροή της Οικονομίας. Αυτό λοιπόν -σημείωσε- είναι απειλή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα