Η διαχείριση του ΔΟΛ στις τράπεζες!

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη κρίσιμη συνεδρίαση των πιστωτριών τραπεζών, ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και έφερε τα πάνω κάτω. Το σενάριο που ακουγόταν ολοένα και περισσότερο τους τελευταίους μήνες γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς οι τράπεζες κατήγγειλαν την δανειακή σύμβαση καθώς ο ΔΟΛ δεν κατέβαλε ποσό περίπου 9,5 εκατ. ευρώ που είναι οι εξαμηνιαίοι τόκοι για τις δανειακές του υποχρεώσεις.

Στην πράξη αυτό σημαίνει πως η διαχείριση του ομίλου πηγαίνει πλέον αυτόματα στις τράπεζες και ότι ο Σταύρος Ψυχάρης κηρύσσεται έκπτωτος. Στην περίπτωση που αρνηθεί να αποχωρήσει, θα ακολουθηθεί η δικαστική διαδικασία η οποία προβλέπεται να διαρκέσει πάνω από δύο μήνες.

Παρά το γεγονός της έκπτωσης της διοίκησης, οι τράπεζες επιθυμούν να συνεχίσουν την χρηματοδότηση προς τον ΔΟΛ και τα μέσα του ομίλου να εξακολουθήσουν να εκδίδονται. Εν ολίγοις, να υπάρξει ένα καθεστώς εκκαθάρισης εν λειτουργία, προκειμένου και οι εργαζόμενοι να πληρώνονται και οι τράπεζες να διαχειρίζονται τα έσοδα του ομίλου και φυσικά να διαπραγματεύονται τους ιστορικούς τίτλους των εφημερίδων όπως είναι το “Βήμα” και τα “Τα Νέα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα