Η δική μας Γιάλτα είναι το Ηράκλειο!

 

Το είπε και φαίνεται ότι θα το κάνει ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου εδώ και μήνες έλεγε πως δέχεται να υποδυθεί τον οικοδεσπότη μίας συνάντησης των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα του σπορ και μετά από λίγη… ρακή, να βρεθούν και οι λύσεις.

Μπορεί στην αρχή να φαινόταν ρομαντικό το κάλεσμα του έμπειρου παράγοντα, αλλά να που η επιμονή του έκανε τους τέσσερις μεγάλους να τοποθετήσουν στην άκρη τα προβλήματά τους και να κάνουν ένα πρώτο βήμα υπέρ της σύσφιξης των σχέσεών τους. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

«Μεγάλη επιτυχία της Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (αλλά και του ποδοσφαίρου) αποτελεί η θετική αυτή την φορά ανταπόκριση από τους τέσσερις μεγάλους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ) στο νέο κάλεσμα στο Ηράκλειο της Κρήτης για συνάντηση και συζήτηση στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι μπορεί να γίνει ένα πρώτο βήμα μιας προσπάθειας για πιθανές λύσεις κοινής αποδοχής και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ…

Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με οικοδεσπότη την ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα με νέο δελτίο τύπου από την ΕΠΣΗ.

Η συνάντηση θα γίνει με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Σταύρου Αρναουτάκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για τη σύσκεψη κορυφής είναι οι: Γιάννης Βρέντζος (ΟΣΦΠ), Αλέξης Δέδες (ΑΕΚ), Χρήστος Παναγόπουλος (ΠΑΟ) και Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα