Η Δωροθέα Μερκούρη ποζάρει ολόγυμνη στον καναπέ της (photo)

Με απαράμιλλη μεσογειακή ομορφιά, η 40αρα Δωροθέα Μερκούρη, είναι μία από τις πιο γοητευτικές και σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς. Τι κι αν έχει κάνει δύο παιδιά η σιλουέτα της είναι άψογη, κερδίζοντας –όχι άδικα- τον τίτλο της «Ελληνίδας Σοφία Λόρεν», χάρη στην καριέρα που κάνει στο εξωτερικό.

Η Δωροθέα χώρισε από τον σύζυγό της και έχει αφοσιωθεί στις δυο πανέμορφες κόρες της και φυσικά στην καριέρα της. Πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, είχε απαντήσει για το τι πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την γοητεύεσαι προκειμένου να ξανασκεφτεί το γάμο. «Να του αρέσει η οικογένεια, τα φαγητά μου –γιατί μου αρέσει να μαγειρεύω- και να αναγνωρίζει τις σκληρές απαιτήσεις της δουλειάς μου. Ότι μπορεί να ταξιδέψω για τη δουλειά μου, να λείψω ακόμη και ένα μήνα. Θα πρέπει να αποδεχθεί αυτό το μειονέκτημα, που πολλοί άνδρες δεν το κάνουν. Και βέβαια το γεγονός πως δεν θα υπάρχει καθημερινότητα.

Η καθημερινότητά μας διαρκεί περίπου 10 ημέρες. Μόνο στις διακοπές έχουμε καθημερινότητα. Βέβαια, για να κρατήσει μια σχέση θέλει πρόγραμμα. Να ξέρεις πότε θα πάτε για φαγητό μόνοι σας, πότε σινεμά… Δυσκολεύομαι με το αυστηρό πρόγραμμα, αλλά είναι σημαντικό. Στην Ελλάδα θα το λέγαμε αυτό “μοντέρνο”, αλλά δεν πρέπει. Πολλές φορές ξεχνάμε πως υπάρχει ένας σύζυγος, μια γυναίκα, που έχουν και εκείνοι τις ανάγκες τους».

Και επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, απολαύστε την ολόγυμνη αισθησιακή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της η Δωροθέα Μερκούρη και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα