«Η εκπομπή είναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν χθες καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και μίλησε για όλα. Για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα «Καρντάσιανς», τη σχέση του σήμερα με τον Αντώνη Κανάκη, αλλά και για τον χωρισμό του και την απώλεια του Σάκη Μπουλά.

Για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στο «Πρωινό»: «Ο Γρηγόρης είναι ουσιαστικά καλό παιδί. Παρότι τον ήξερα, δεν τον ήξερα καλά. Είναι διαφορετικό να είσαι 10- 11 ώρες μαζί με έναν άνθρωπο και να συνεργάζεστε. Δεν το περίμενα», ενώ συμπλήρωσε: «Ας πούμε, η εκπομπή είναι δική του, αυτός είναι ο παρουσιαστής. Έχουν γράψει ότι εγώ κάνω τη διαφορά στην εκπομπή, ας πούμε. Εκεί θα μπορούσε να ενοχληθεί και τον βλέπεις να χαίρεται με αυτό. Δεν μου ΄χει πει τίποτα σχετικά. Δεν είναι κομπλεξικός. Είναι λίγο παραπάνω αγχώδης από όσο θα έπρεπε. Υπό την έννοια ότι κάθεται στο μοντάζ να δει λεπτομέρειες, εκεί του λέω “χαλάρωσε, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι να το κάνουν αυτό το πράγμα”».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη αποκάλυψε πως: «Με τον Κανάκη ήμασταν παλιά φίλοι, τώρα έχουμε χωρίσει. Μιλάμε, αλλά δεν κάνουμε παρέα» και τόνισε ότι επειδή την Δευτέρα γράφουν «Τα Καρντάσιανς» δεν προλαβαίνει να δει την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα: «Δεν τους βλέπω στην τηλεόραση γιατί τελειώνουμε τα γυρίσματα μετά το τέλος της εκπομπής».

Όσο για τον χωρισμό του, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Τι είναι πετυχημένος γάμος; Αυτός που κρατάει για πάντα; Ο γάμος είναι μια ιστορία για μένα με αρχή και τέλος. Μπορεί και να αλλάξεις γνώμη στην πορεία. Από τη στιγμή που εγώ με τη γυναίκα μου δεν μπορώ να συνυπάρξω ούτε μια ώρα – δεν λέω ποιος φταίει, εν προκειμένω φταίω εγώ – δεν μπορώ να αφήσω το παιδί μου να εισπράξει όλο αυτό το κλίμα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις πάντως. Η κόρη μου πλέον είναι 10 χρονών. Έχουμε μια σχέση ερωτική. Είναι ουσιαστική η σχέση μας, υπάρχει αλληλοσεβασμός. Δεν με φοβάται καθόλου, δεν της έχω δώσει και τέτοιο δικαίωμα. Δεν της έδωσα ποτέ δικαίωμα… Χωρίσαμε, άλλωστε, επί τούτου όταν η μικρή ήταν 8 μηνών».

Τέλος, για την απώλεια του Σάκη Μπουλά είπε: «Μου λείπει, όπως σε όλους. Είναι σαν να λείπει κάπου. Ήταν ιδιαίτερο παιδί ο Σάκης και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν τον είδα ποτέ με στεναχώρια, όμως, γιατί δεν ήθελε και ο ίδιος να στεναχωριόμαστε. Κρατάω μόνο τα θετικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα