«Η Ελένη πήρε πρώτη τηλέφωνο τον Πέτρο όταν εκείνος κατέρρευσε»

«Εδώ και δύο χρόνια έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, απλά δεν βλεπόμασταν» αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού για την σχέση της με την παρουσιάστρια.

Έχουν γραφτεί πολλά για το πώς είναι τώρα τα πράγματα ανάμεσα στους κουμπάρους. Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά και λέει την δική της αλήθεια.

«Ήμασταν πολλά χρόνια οικογενειακοί φίλοι και είναι φυσιολογικό όταν κάποιος χωρίζει, μετά να χάνονται τα ζευγάρια. Ο Γιάννης Λάτσιος τότε ήταν ο αδύναμος κρίκος και επειδή ο Πέτρος τον γνώριζε από παλιά, στο Βέλγιο, σαν άντρας και φίλος, ήθελε να τον στηρίξει. Εγώ, πάλι, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μιλήσω περί ηθικής και δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι τσακώθηκα με την Ελένη επειδή ήμουν αντίθεση στο διαζύγιο. Δεν μαλώσαμε ποτέ, απλά για κάποιο λόγο απομακρυνθήκαμε», εξηγεί η Τζένη Μπαλατσινού στο περιοδικό You.

Πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη τώρα με τον δικαστικό «πόλεμο» με τον Γιάννη Λάτσιο; «Δεν ξέρω τι λένε, η Ελένη λάμπει! Ήταν μεγάλο στοίχημα για εκείνη να χαλάει ένα γάμο με τρία παιδιά. Όλο αυτό που τράβηξε της έχει φύγει, ήταν ένα στοίχημα και το πέτυχε. Είναι στα καλύτερά της και είναι πολύ ευτυχισμένη! Είχα καιρό να την δω τόσο όμορφη και χαρούμενη».

Όσο για το ποιος έκανε το πρώτο τηλεφώνημα και το πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα, είπε: «Η Ελένη πήρε πρώτη τηλέφωνο τον Πέτρο όταν εκείνος κατέρρευσε. Η Ελένη είναι πολύ καλή φίλη και μου είχε λείψει πολύ! Μας ενώνουν τα παιδιά, οι γέννες, οι αναμνήσεις, μια ζωή ολόκληρη… Με κάποιους ανθρώπους που τους θεωρείς δικούς σου, μπορεί κάποια στιγμή να απομακρυνθείτε και στο μέλλον να τα ξαναβρείτε ή να μην τα ξαναβρείτε ποτέ. Αν έχουν υπάρξει πολλές έντονες στιγμές με έναν άνθρωπο, πιστεύω, όσο και να έχεις απομακρυνθεί μια περίοδο, κάποια στιγμή θα τα ξαναβρείς! Η Ελένη είναι ξανά στη ζωή μου εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ χαρούμενη! Αποφεύγουμε να πηγαίνουμε σε γνωστά στέκια. Θέλουμε και οι δύο να διαφυλάξουμε την σχέση μας αυτή τη φορά. Εγώ δεν θέλω να πουλήσω στα media τη φιλία μου με την Ελένη, όπως κάνουν άλλοι. Το θεωρώ ανήθικο».
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/309779/tzeni-mpalatsinoy-i-eleni-pire-proti-tilefono-ton-petro-otan-ekeinos-katerreyse#ixzz2wyG9OwDu

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα