«Η Ελλάδα δεν μπορεί να θρέψει τον λαό της»

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real FM, παρενέβη ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Μιλώντας σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε: «Αυτό που έχει σημασία είναι η καλή πορεία της οικονομίας που φαίνεται το τελευταίο διάστημα, να περάσει στην κοινωνία», ενώ σημείωσε πως: «Είμαστε μια χώρα που δεν μπορεί να θρέψει τον λαό της Για να βγούμε στις αγορές, θα βγούμε όταν η οικονομία μας θα παράγει νέο πλούτο. Όλη η Ευρώπη έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα».

Όσον αφορά το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στις ΗΠΑ, σχολίασε: «Αν κάτι πηγαίνει καλά στην Ελληνική κυβέρνηση ήταν το κύρος το οποίο απέκτησε η Ελλάδα και η εμπιστοσύνη που έχει θεμελιώσει με την πολιτική του ο πρωθυπουργός. Είμαστε στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένα θέμα με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και τώρα που ετοιμάζεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, είμαι σίγουρος στο υψηλότερο επίπεδο».

Σχετικά με παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, ο γραμματέας της ΝΔ, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Δεν είμαστε η παρία της Ευρώπης, δεν είμαστε οι φτωχογείτονες και ανήκουμε σε κάτι ισχυρό όπως είναι η Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα