“Η Ελλάδα κέρδισε το στοίχημα του τουρισμού”

“H Eλλάδα κέρδισε το στοίχημα του τουρισμού”. Αυτό τόνισε η Έλενα Κουντουρά μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1«Είχαμε 20% αύξηση σε διεθνής αφίξεις. Το 2017 μας οι αεροπορικές εταιρείες εμπιστεύτηκαν ακόμα περισσότερα και έχουμε 6.000 νέες πτήσεις παραπάνω από το 2016» είπε αρχικά η αρμόδια υπουργός που δήλωσε πως η κυβέρνηση κατάφερε την επιμήκυνση της θερινής τουριστικής περιόδου.

«Για την επιμήκυνση της θερινής τουριστικής περιόδου που βάλαμε στόχο ήταν μια μεγάλη επιτυχία που μας χαροποίησε και μας ξάφνιασε. Αυτή η επιμήκυνση ήρθε με στοχευμένες ενέργειες. Συζητήσαμε με όλους τους μεγάλους tour operator που μας εμπιστεύτηκαν. Τ

ο 2015 επιμηκύναμε την θερινή τουριστική περίοδο μόλις 2 εβδομάδες, το 2016 σε συνεργασία με της περιφέρειες και κυρίως της Κρήτης και των Δωδεκανήσων ανοίξαμε το πιλοτικό πρόγραμμα από Απρίλιο και το 2016 ολοκληρώθηκε η θερινή τουριστική περίοδος μέχρι Νοέμβριο. Το όραμά μας είναι αυτό να ισχύσει όλο το χρόνο», δήλωσε η Έλενα Κουντουρά.

Έχουμε την χαρά τα τελευταία χρόνια να έχουμε κάνει εξαιρετική δουλεία. Η Ελλάδα έχει κερδίσει το στοίχημα του τουρισμού. Είναι μεγάλη ανάσα στην εθνική μας οικονομία» κατέληξε η υπουργός Τουρισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα