«Η ΕΛ.ΑΣ. προσφέρει το μέγιστο έργο για τον πολίτη»

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, αναφέρθηκε για τη μεγάλη μείωση της εγκληματικότητας, στα στατιστικά στοιχεία για το σύνολο του 2013, τα οποία ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία.

Ο κ. Δένδιας ανέφερε σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία:

«Η μεγάλη μείωση στα ποσοστά της εγκληματικότητας για το σύνολο του 2013, στα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα, αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά ότι σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας η Ελληνική Αστυνομία προσφέρει μέγιστο έργο στην προστασία της ζωής, της περιουσίας και της αξιοπρέπειας του πολίτη.

Δεδομένων των συνθηκών πρόκειται, στην κυριολεξία, για ένα τεράστιο επίτευγμα, το οποίο αποτελεί και μία πολύτιμη παρακαταθήκη για τη δημιουργία μίας αποτελεσματικής και σύγχρονης Αστυνομίας, με το νομοσχέδιο αναδιοργάνωσης των Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο βρίσκεται ήδη στη Βουλή.

Για τον ίδιο λόγο, επιθυμώ από καρδιάς να ευχαριστήσω τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για το εξαιρετικά κρίσιμο έργο που επιτελούν και το συναίσθημα προσήλωσης στο καθήκον που τους διακρίνει. Η συμβολή τους στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής της πατρίδας μας είναι ανεκτίμητη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα