Η εξομάλυνση θέλει κόπο

 

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα κύριοι και κυρίες. Η παραίτηση του Μπίκα, του Καλύβα και του Τσαχειλίδη μετά τις απειλές που δέχθηκε ο τελευταίος, υποχρεώνουν τον άνθρωπο που δημιούργησε τη νέα ΕΠΟ και τη νέα ΚΕΔ, τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη να πει «φτου κι’ απ την αρχή» και να βρει νέα πρόσωπα.

Κάτι τέτοιο φαντάζει μάλλον απίθανο. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να λειτουργήσει με τις 16 ομάδες να διαφωνούν για τον πίνακα των διαιτητών, έστω κι αν οι 14 ΠΑΕ συμφωνούν και μόλις 2 διαφωνούν. Ούτε τα αγωνίσματα και τα τεστ των διαιτητών, ούτε οι τιμωρίες, ούτε η τηλεκριτικοί θα βρουν την άκρη και φυσικά ούτε ο Κουτσοκούμνης. Μόνο οι 16 ΠΑΕ!

Σε διαφορετική περίπτωση, να βρουν τα άντερα και να αποχωρήσουν οι ΠΑΕ που δεν συμφωνούν και να πάψουν να διαμαρτύρονται. Ή να βρει η Πολιτεία εκείνους που εξουσιάζουν μέσω απειλών.  Έχει καταντήσει αηδία το πρωτάθλημά μας.

Ο κύριος Κοντονής αποχώρησε νομίζοντας πως η δράση του έφερε αποτελέσματα. Τώρα που… κρυώνει η παρουσία του στο Υφυπουργείο και βλέπουμε την κατάσταση με άλλο μάτι, τι διαπιστώνουμε; Ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, παρά μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις με τα νομοσχέδιά του και πήρε προαγωγή για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, παρά το ότι πριν από 1,5 χρόνο ο Τσίπρας κορόιδευε την Ζωή Κωνσταντοπούλου που του το είχε προτείνει.

Τι άλλαξε κύριε Κοντονή; Θριαμβεύσατε που φέρατε τη FIFA; Η ΕΠΟ έπεσε επειδή την ρίξατε εσείς, ή επειδή την έριξε η… «Α» με την έρευνά της για την Κάρτα Υγείας;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα