“Η επένδυση στο Ελληνικό θα αλλάξει την Αθήνα”

Παρέμβαση για το Ελληνικό μετά τη συμφωνία με την ανάδοχο εταιρεία Lamda Development που θα θέσει σε εφαρμογή μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν στην Ελλάδας έκανε ο Μιχάλης Σάλλας.

Η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό αλλάζει συνολικά τις προοπτικές της Αττικής, τονίζει ο πρόεδρος του ομίλου Πειραιώς σε γραπτή του δήλωση.

Όπως τονίζει ο κος Σάλας «η Ελλάδα για να βγει από την οικονομική κρίση χρειάζεται επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέο πλούτο για τους εργαζομένους, τις εταιρίες και την κοινωνία. Η μεγάλη επένδυση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ύψους 8 δισ. κινείται ακριβώς προς αυτή τη κατεύθυνση. Η υλοποίησή της θα αλλάξει συνολικά τις προοπτικές στην Αττική, στον τουρισμό, στην αγορά ακινήτων και στην προσέλκυση νέων επενδύσεων. Βάζει την Αθήνα στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου».

Η επένδυση «είναι ένα βήμα σημαντικό στην προσπάθεια για να περάσει η χώρα στην ανάκαμψη της οικονομίας. Η Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ 0,00%, ως σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη επένδυση είναι οδηγός για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε ως οικονομία», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα