Η επίσημη ανακοίνωση για το «χρυσό» διαζύγιο Ωνάση-Αλβάρο

Αληθινές αποδεικνύονται οι φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, ότι ο γάμος της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα, έλαβε τέλος. Με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν περί απιστίας του συζύγου της χρυσής κληρονόμου, πιάνοντάς τον επ αυτοφώρω  στο κρεβάτι με την ερωμένη του, μετά την υπόδειξη που της έκαναν οι σωματοφύλακές της, οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις έρχονται από την εκπρόσωπο του ιππέα, που απάντησε και για τις φήμες απιστίας του  πελάτη της.

 «Όποιος έχει περάσει χωρισμό ξέρει πόσο επώδυνο είναι. Ο Ντόντα και η Αθηνά ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια και σε αυτό το ταξίδι μοιράστηκαν μία ζωή, την αγάπη για τα άλογα, τον αθλητισμό και την οικογένεια. Διατηρούν μία εγκάρδια σχέση και θα ήθελαν να περάσουν αυτή την οδυνηρή στιγμή με τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και σεβασμό και να μην είναι τα θύματα οποιασδήποτε άλλης δυσφήμησης και ανέντιμων ειδήσεων» δήλωσε στο αμερικανικό  περιοδικό «People».

Τώρα το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου, που θα κάνει κατά πολλά εκατομμύρια πλουσιότερο τον Αλβάρο, αφού η περιουσία που αποκτήθηκε τα 11 χρόνια γάμου τους, αγγίζει πολλά δις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα