Η επαναφορά του Μπεργκ και το κέρδος του Βλαχοδήμου

Η νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα σημαίνει πολλά περισσότερα από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αποτέλεσε ανάσα για τον Αντρέα Στραματσιόνι, «ξεμπλόκαρε» τον Μάρκους Μπεργκ και απέφερε κέρδος τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Πρώτα απ’ όλα, το 0-3 στα Γιάννινα αποτελεί μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας για τους «πράσινους» μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και κακών εμφανίσεων. Οι μουρμούρες για τον Αντρέα Στραματσιόνι είχαν ήδη ξεκινήσει. Ο Ιταλός πήρε βαθιά ανάσα μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, απέναντι σε μία καλή ομάδα και ενδεχομένως να βρήκε τη «συνταγή» που αναζητούσε, ώστε να «βγαίνει» η δουλειά της προπόνησης στο γήπεδο.

Την ίδια στιγμή, το γκολ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου και η συνολικότερη παρουσία του στο γήπεδο, ήταν ένα σημαντικό κέρδος για τον Παναθηναϊκό. Ο ταλαντούχος μέσος φαίνεται πως μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας και βρήκε το ρόλο του. Αν αξιοποιηθεί σωστά και δεν πάρουν τα μυαλά του αέρα, μόνο κέρδος θα έχει το «τριφύλλι».

Στα θετικά και η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στα γκολ. Ο Σουηδός σκόραρε δύο τέρματα και έβαλε τέρμα σε μία παρατεταμένη περίοδο αφλογιστίας, τη στιγμή που η ομάδα του το έχει απόλυτη ανάγκη, μετά και την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη στη βελγική Γκενκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα