Η επιστολή-«βόμβα» του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου που τον εμπλέκουν στο καρτέλ κοκαΐνης του Κολωνακίου

Δίνουν και παίρνουν τα ονόματα που φέρονται να εμπλέκονται πίσω από το σκάνδαλο ναρκωτικών που έχει ξεσπάσει εδώ και έναν χρόνο, εκ των οποίων 27 άτομα, και πάρα πολλοί επώνυμοι, θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες τον Μάιο. Η αντίδραση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ήταν άμεση, που με μία επιστολή μέσω του δικηγόρου του, απάντησε στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» που το όνομά του φιγούραρε στο ρεπορτάζ με τίτλο «Όλα τα ονόματα στο κύκλωμα της κόκας».

Ο επιχειρηματίας, και πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου και άλλων επώνυμων γυναικών, αφού ξεκαθάρισε ότι το πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση δεν είναι εκείνος αλλά επρόκειτο για συνωνυμία,  αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

«Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, πώς με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτιση και οργή, αντίκρισα σήμερα το πρωί φωτογραφία μου να έχει τεθεί στο εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό» με τίτλο «Όλα τα ονόματα στο κύκλωμα της κόκας», συνδέοντας αυθαίρετα και όλο αβάσιμα το όνομά μου με τη συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση. Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα και ανήκει σε άλλη οικογένεια και επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου»…

Δείτε περισσότερα στην επιστολή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα