Η επιστολή παραίτησης του Άρη Σπηλιωτόπουλου από βουλευτής

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος κατέθεσε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη την επιστολή παραίτησής του, από το βουλευτικό αξίωμα. Το κείμενο της επιστολής του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2014

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτηση μου από βουλευτής, προκειμένου να αφοσιωθώ στις εκλογές για το Δήμο Αθηναίων.

Ακόμα και σήμερα που οι Αθηναίοι έχουν βιώσει την κρίση όσο κανείς, πιστεύω ακράδαντα ότι η Αθήνα μπορεί να γίνει μια υποδειγματική, σύγχρονη, ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Αρκεί όλοι μας να μην μένουμε στα λόγια, αλλά να κάνουμε πράξεις. Και να αποδεικνύουμε με τις πράξεις αυτές ότι είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε ότι χρειαστεί για να υπηρετήσουμε την Αθήνα και τους πολίτες της.
Αυτή την ώρα χρειάζεται σύνθεση και συναίνεση. Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους μόνο αν υπερβούμε τις στενές κομματικές διαφορές και τους στείρους διαχωρισμούς σε Δεξιά, Αριστερά, Κέντρο που – ειδικά σε ο, τι αφορά στην Αυτοδιοίκηση – ανήκουν στο χθες.

Εύχομαι στους συναδέλφους βουλευτές καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την πατρίδα μας.
Με εκτίμηση,
Άρης Σπηλιωτόπουλος

Μετά την κατάθεση της επιστολής – παραίτησής του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Στη μάχη της Αθήνας πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις διαχωριστικές γραμμές και κυρίως την επίπεδη διάκριση μεταξύ Δεξιάς, Κέντρου και Αριστεράς και να προχωρήσουμε με συνεννόηση, με σύνθεση ιδεών και απόψεων με πράξεις και όχι με λόγια για να κάνουμε και πάλι την Αθήνα υπόδειγμα πόλης, Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του Νότου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα