Η επιστροφή Εσιέν, ο Αναστασίου και το… πρωτάθλημα

Την επιστροφή του Μίκαελ Εσιέν περιμένουν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διαπιστώσουν την πραγματική δυναμική της ομάδας και να εκτιμήσουν αν μπορεί να αντεπεξέλθει στο ρόλο του διεκδικητή του πρωταθλήματος, ή όχι.

Η απουσία του Γκανέζου μέσου όχι απλώς έγινε αισθητή, αλλά αποδείχθηκε καταστροφική για τους «πράσινους», οι οποίοι αποκλείστηκαν τόσο από το Champions League, όσο και από το Europa League.

Οι εξελίξεις αυτές προκάλεσαν ρήγμα και στις σχέσεις του Γιάννη Αναστασίου με την ομάδα και ιδιαιτέρως τον κόσμο, ο οποίος ζητούσε την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού μετά – και – τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καμπάλα. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» πρόσφερε τη στήριξή της στον Αναστασίου, ωστόσο είναι κοινό μυστικό πως έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια και πως περαιτέρω κατρακύλα θα σημάνει αυτόματα και την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει με αγωνία την ένταξη του Εσιέν στα αγωνιστικά του πλάνα, καθώς ο διεθνής παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά, να αναλάβει ηγετικό ρόλο και να «συνδέσει» την άμυνα με το κέντρο και την επίθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα