Η ΕΠΟ πήγε να αλλάξει τους τακτικούς δικαστές και ο Κοντονής τους «τσάκωσε»! (Φωτό)

Απίστευτες διεργασίες λαμβάνουν χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, αλλά τους πήραν χαμπάρι λίγες ώρες μετά. Σύμφωνα με έγγραφο-επιστολή που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο και εστάλη από το γραφείο του Υφυπουργού Σταύρου Κοντονή προς την Ομοσπονδία, η κυβέρνηση προειδοποιεί ότι αν σε τρεις μέρες δεν επιστρέψουν τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ στις θέσεις τους, θα αφαιρέσει τη φίλαθλη ιδιότητα από την ΕΠΟ και ως εκ τούτου θα… πάψει να υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο στον παγκόσμιο χάρτη!

Τι έγινε ακριβώς, όμως, και ο Σταύρος Κοντονής προχώρησε σε αυτή την αυστηρή προειδοποίηση; Οι «φωστήρες» της ΕΠΟ αποφάσισαν εντελώς παράνομα να καθαιρέσουν τους νομίμως εκλεγμένους και υπηρετούντες για τρία χρόνια τακτικούς δικαστές και να τοποθετήσουν άλλους στην Επιτροπή Δεοντολογίας, προφανώς για να αλλάξουν τις ισορροπίες ενόψει των κλήσεων που αναμένονται από μέρα σε μέρα μετά τον εναρμονισμό του καταστατικού. Η υποχθόνια αυτή ενέργεια έγινε όσο ο Σταύρος Κοντονής βρισκόταν στη Βραζιλία, αλλά προφανώς το έμαθε και προχώρησε στην αυστηρή προειδοποίηση.

Σημειώνουμε πως οι επιτροπές των τακτικών δικαστών έχουν οριστεί από το Πρωτοδικείο και δίχως την παραίτηση κάποιου, δεν προβλέπεται αλλαγή προσώπων. Αναμένεται η οπισθοχώρηση της ΕΠΟ τα επόμενα 24ωρα.

 

Διαβάστε την επιστολή του Υφυπουργού, Σταύρου Κοντονή:

13900723_1183673485026660_568348362_n

 

η επιστολή συνεχίζει ως εξής:

…2725/99 και 4326/15 για την Αθλητική Δικαιοσύνη και καταστρατηγεί πλήρως την τριμερή συμφωνία με την FIFA/UEFA της 12ης Απριλίου 2016, σαν ενημερώνω ότι έχετε προθεσμία τριών ημερών να αποκαταστήσετε τη νομιμότητα των πειθαρχικών οργάνων και δικαστικών επιτροπών σας, στο καθεστώς προς της 1ης Αυγούστου.

Σε αντίθετη περίπτωση, σας γνωστοποιώ ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ΔΕΝ θα συμπράξει στην παρανομία σας και τη φαλκίδευση κάθε νομικής διαδικασίας και προκειμένου να προασπίσει τη νομιμότητα και την κανονικότητα στη λειτουργία της Αθλητικής Δικαιοσύνης θα λάβει άμεσα μέτρα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα