Η επόμενη μέρα των Κυπελλούχων

Προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα στα Σπάτα, καθώς η σεζόν για την ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει. Απομένουν πέντε παιχνίδια στα Play off, εκεί που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν ακόμη ένα στόχο. Την κατάκτηση της πρωτιάς, για να μείνει ζωντανό το όνειρο του Champions League.

Αν η Σεβίλλη πάρει το Europa League και το Κύπελλο στην Ισπανία, τότε ναι, θα δημιουργηθεί ένα δίλημμα, καθώς η ΑΕΚ θα μπορεί να εισέλθει απ’ ευθείας στους ομίλους του Europa League (έξι εγγυημένα παιχνίδια, κέρδη κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ) και ίσως να μην προτιμηθεί η πρώτη θέση των play off (με μόλις τέσσερα εγγυημένα παιχνίδια, με λιγότερα αναμενόμενα έσοδα σε περίπτωση διπλού αποκλεισμού, αλλά με την πιθανότητα των χρυσοφόρων ομίλων).

Όπως και να έχει, στο ματς της Παρασκευής με αντίπαλο τον Πανιώνιο ένα μόνο αποτέλεσμα υπάρχει, η νίκη, διότι αναμένεται πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ όπου θα πραγματοποιηθεί μίνι φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Μανωλάς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπαρμπόσα και ίσως δώσει ανάσες στους παίκτες που θα κρίνει ότι τις χρειάζονται περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα