Η ευκαιρία του Καπίνο κόντρα στη Ντόρτμουντ

Ο Στέφανος Καπίνο πήγε με μεγάλο ενθουσιασμό στη Γερμανία και τη Μάιντζ. Λίγους μήνες αργότερα, όμως, τα συναισθήματα του διεθνούς γκολκίπερ έχουν αλλάξει, καθώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε…

Η αλλαγή περιβάλλοντος σε μία άλλη χώρα δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία. Ο Στέφανος Καπίνο το γνωρίζει, όντας παιδί μεταναστών στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του στην Μπουντεσλίγκα έκρυβε πολλά όνειρα. Οι προσδοκίες του ήταν μεγάλες, αλλά βασικό του μέλημα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της νέας του καριέρας, ήταν να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Μάιντζ.

Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Τη θέση του βασικού κέρδισε ο Λόρις Κάριους, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ενόψει του καλοκαιριού. Ωστόσο, έρχεται η στιγμή που η ευκαιρία σε… καλεί να την αρπάξεις. Ο Κάριους αποβλήθηκε στο ματς με τη Χέρτα Βερολίνου και ο Στέφανος Καπίνο αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του και να αξιοποιήσει τα πλούσια προσόντα του.

Βεβαίως, το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, καθώς αντίπαλος της Μάιντζ και δη στο Βεστφάλεν, θα είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Καπίνο θα έχει να αντιμετωπίσει την ποιότητα των αντιπάλων του, αλλά και την ανάγκη τους να ανακάμψουν αγωνιστικά και να… διασώσουν τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο του. Δύσκολη η αποστολή για τον Έλληνα πορτιέρο, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί τη μεγάλη του ευκαιρία να διεκδικήσει μία πιο… μόνιμη θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα