Η Εύη Αδάμ φωτογραφίζεται με την αδερφή της (εικόνες)

 

Τη πρώτη τους κοινή φωτογράφιση έκαναν οι αδερφές Αδάμ. Αν και η Εύη με την Τζωρτζίνα δεν μοιάζουν καθόλου, η καθεμία τους έχει τη δική της ομορφιά. Το μοντέλο πόζαρε μαζί με τη μικρότερη αδερφή της για τις ανάγκες του περιοδικού You,όπου έκαναν αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

ΕΥΗ ΑΔΑΜ

 Η μαμά ποια μάλωνε περισσότερο;

Την πρωτότοκη, εμένα, εγώ πλήρωνα τη νύφη. Μου έβαζε χέρι, «γιατί το έκανες αυτό και τι παράδειγμα θα δώσεις στην αδερφή σου;» και τέτοια. Αλλά ξύλο δεν έτρωγα, οι γονείς μου ήταν κατά της σωματικής βίας, εκτός από κάτι χαστουκάκια της πλάκας, που όλοι τρώμε σαν παιδιά…

 Σε ραντεβού την κάλυπτες;

Όχι, δεν έκανε σκανταλιές, τις έκανα όλες εγώ…

Πιστεύεις ότι χάσατε χρόνο μεταξύ σας;

Όχι. Μοιραστήκαμε πολλά πράγματα, από18 χρόνων και μετά, πήγαμε διακοπές ένα καλοκαίρι, αλλά επειδή έπρεπε τότε να παραδώσουμε μια διπλωματική εργασία στο πανεπιστήμιο, μου έκανε εκείνη μαθήματα γιατί εκείνο το διάστημα με τα καλλιστεία είχα αποστασιοποιηθεί από το διάβασμα. Ήμαστε ένα υπέροχο δίδυμο και παραδώσαμε την ωραιότερη εργασία της ζωής μας.

 Πού ταιριάζετε και πού διαφέρετε;

Ταιριάζουμε στη νοοτροπία γιατί είμαστε γερμανοτραφείς, αντιμετωπίζουμε τα πρέπει και τα θέλω μας με συγκεκριμένο τρόπο, δεν κάνουμε έκπτωση στην τελειότητα, είμαστε τελειομανείς, χωρίς πασαλείμματα. Εγώ είμαι πιο δυναμική, πιο νευρική, θέλω να τα κάνω όλα μαζί και ας μη γίνονται, ενώ η αδερφή μου είναι πιο ήρεμη και συντηρητική.

 

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

 

Δεν γνωρίζαμε ότι η Εύη είχε αδερφή, μείναμε με το στόμα ανοιχτό…

«Ήμουν πάντα low profile και ας πήγαινα μαζί της σε φωτογραφίσεις, συνήθως κρυβόμουν, κάποιοι δεν ήξεραν καν τη συγγένειά μας όταν την συνόδευα. (γέλια) Νιώθω άβολα με τις φωτογραφίες γενικότερα, αλλά αυτή τη φωτογράφιση την ευχαριστήθηκα με το παραπάνω και μπήκα στη θέση της Εύης, είδα πώς νιώθει όταν φωτογραφίζεται!»

Από τα παιδικά σας χρόνια τι θυμάσαι;

Ότι συμπεριφερόμασταν σαν αγοράκια, μας άρεσε να κυλιόμαστε στις αλάνες όταν ζούσαμε στην Ελλάδα. Στη Γερμανία, όμως, λόγω πολύ φορτωμένου προγράμματος μαθημάτων, μαζευτήκαμε. Εκείνο πάντως που ξέρω είναι ότι μπορεί να μιλάμε πέντε φορές την ημέρα, μπορεί να περνάνε και μήνες μέχρι να μιλήσουμε, έχουμε όμως κάποιους κώδικες για να συνεννοούμαστε. Της πετάω μια ατάκα ξαφνικά στον τηλέφωνο και την κάνω να πεθαίνει στα γέλια…

Πού μοιάζετε και πού διαφέρετε;

Δεν μοιάζουμε σε τίποτα. Φυσιογνωμικά, όπως βλέπεις, δεν μοιάζουμε καθόλου. Σαν χαρακτήρες είμαστε φτιαγμένες από πολύ διαφορετικά υλικά, οι αρχές και οι αξίες μας μπορεί να είναι οι ίδιες, αλλά η πορεία μας είναι πολύ διαφορετική.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα