Η ζωή της Μενούνος γίνεται ριάλιτι

Παρά τις αρχικές της επιφυλάξεις η Μαρία Μενούνος υπέκυψε τελικά και θα συμμετάσχει σε ριάλιτι σόου, δίνοντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να μπουν στην οικογενειακή της ζωή.

«Μας είχαν προσεγγίσει εδώ και χρόνια για να το κάνουμε, αλλά δεν το αποφασίζαμε, γιατί απολαμβάναμε την ιδιωτικότητά μας. Αλλά η αγορά αλλάζει και είναι καλό να προσαρμόζεσαι. Επίσης, υποστηρίζω πάντα πως πρέπει να δοκιμάζεις ό,τι σε φοβίζει περισσότερο», δήλωσε στο People.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε μια οικογένεια που αγαπά πολύ την κουλτούρα και τις παραδόσεις της. Από την άλλη, ο Κεν κι εγώ ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς θέλουμε, καθόλου “παραδοσιακά” στα μάτια της οικογένειας μου. Όπως πολλά ζευγάρια, προβληματιζόμαστε για το πότε και αν θα κάνουμε παιδί. Το ίδιο ισχύει και για το γάμο. Επίσης, το να έχεις ένα σύντροφο που νιώθει άνετα με το να είναι ο άντρας πίσω από τη γυναίκα είναι κάτι που νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον για πολλούς άνδρες τηλεθεατές. Άσε που πιστεύω πως ο μπαμπάς μου μετά το ριάλιτι θα γίνει μεγάλος σταρ. Τη μία στιγμή σε κάνει να κλαις και την άλλη είναι ο πιο αστείος χαρακτήρας. Έχει πάθος για την οικογένεια και είναι τόσο έκδηλο το πόσο πολύ θέλει να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα