Η Κέιτ Χάντσον με καυτά μαγιό!

ΕΓΙΝΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ SHAPE ΙΟΥΝΙΟΥ

Στα 37 της χρόνια, φαίνεται πως έχει βρει τη χρυσή τομή για να συντηρεί το καλλίγραμμο κορμί της και να μην χρειάζεται να μπαίνει σε εξαντλητικές δίαιτες. Ο λόγος για την Κέιτ Χάντσον η οποία έγινε εξώφυλλο για το περιοδικό Shape, φορώντας μερικά από τα πιο σέξι μαγιό που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ.

Η διάσημη ηθοποιός είπε “ναι” στην πρόκληση του περιοδικού για να δείξει το καλογυμνασμένο κορμί της και αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της. “Είμαι ένα κορίτσι της φύσης. Μεγάλωσα στο Κολοράντο και ήμουν πάντα έξω. Όταν είμαι στο Άμστερνταμ πάντα κάνω ποδήλατο, μου αρέσει αυτή η ελευθερία την οποία δεν μπορείς να έχεις με το αμάξι. Όταν είμαι στη Νέα Υόρκη και πρέπει να πάω στο κέντρο, βάζω τα ακουστικά μου, ακούω υπέροχη μουσική και απλά περπατάω. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περπατάς στο Μανχάταν”.

Όσον αφορά τη γραμμή της σχολίασε: “Αγαπώ τη γραμμή επειδή δουλεύω πολύ σκληρά γι’ αυτήν. Τιμώ το σώμα μου, γυμνάζοντάς το και βλέπω τι μπορεί να κάνει. Τίποτα δεν με κάνει να νιώθω πως επιστρέφω στο σώμα μου, περισσότερο από το πιλάτες. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγα μπριζόλα, έχω σχεδόν κόψει το κρέας”. Τέλος, τόνισε πως κάνει πέντε μικρά γεύματα την ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα