Η κλήρωση της Football League

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Football League ξεκίνησε και επίσημα αφού πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου.

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στον Παναιγιάλειο εκτός έδρας ενώ πρώτο εντός έδρας ματς θα είναι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αντίπαλος που θεωρητικά είναι ο πιο ισχυρός του ομίλου μετά την «Ένωση».

*Υπενθυμίζεται ότι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου. Μια εβδομάδα μετά -την Κυριακή 5 Απριλίου- θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ, τα οποία είναι προγραμματισμένο να τελειώσουν την Κυριακή, 7 Ιουνίου.

Στη συγκεκριμένη διαδικασία (που θ’ αναδείξει τις ομάδες που θ’ ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα) θα συμμετέχουν οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου. Αυτές οι έξι ομάδες θα δώσουν ένα μίνι-πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συντελεστές που θα καθορίσουν με πόσους βαθμούς θα μπουν εκεί. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δυο πρώτοι θα πάρουν στο τέλος την άνοδο.

Όσο για τους 12 που θα πέσουν συνολικά, αυτοί θα προκύψουν από τους τρεις τελευταίους κάθε ομίλου (που θα υποβιβαστούν απευθείας) και από τα πλέι-άουτ στα οποία θα συμμετέχουν οι 12 ομάδες που πήραν τις θέσεις 5-10 σε κάθε όμιλο.

 

– ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΟΜΙΛΟΥ FOOTBALL LEAGUE

– ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου ΟΜΙΛΟΥ FOOTBALL LEAGUE

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα