Η Κομοτηνή… φέρνει αποδεσμεύσεις στον ΠΑΟ

Η ήττα στην Κομοτηνή κτύπησε τις… καμπάνες για πολύ κόσμο στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τον προπονητή, Αντρέα Στραματσιόνι να επισπεύσει την παράδοση της έκθεσής του, ώστε να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για το ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού.

Η αδιαφορία που έδειξαν ορισμένοι παίκτες εξόργισαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά και τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος για πρώτη φορά αγρίεψε και άσκησε δριμύτατη κριτική σε όσους αγωνίστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και σε συνδυασμό με την κάκιστη οικονομική κατάσταση της ομάδας, ο Γενάρης αναμένεται να φέρει… αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς η διοίκηση θεωρεί ότι ορισμένοι παίκτες, ακόμη και βασικοί, έκλεισαν τον κύκλο τους στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, και ενώ ο Παναθηναϊκός δείχνει να τίθεται από νωρίς εκτός στόχων, η διοίκηση εισέρχεται σε φάση αυτοκριτικής, ώστε να διαπιστωθούν τα λάθη που έγιναν από το καλοκαίρι και οδήγησαν στην παταγώδη αποτυχία της φετινής σεζόν.

Ήδη πραγματοποιούνται συσκέψεις για τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων, καθώς η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, σε σχέση με όσα είχαν στο μυαλό τους οι «πράσινοι» πριν λίγους μήνες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα