“Η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛ.ΑΣ. να κάνει τη δουλειά της- Η βία να αντιμετωπίζεται με βία”

Για μία κυβέρνηση που εμποδίζει το έργο της Αστυνομίας και δεν αφήνει την ΕΛ. ΑΣ. να κάνει τη δουλειά της έκανε λόγο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης που ζήτησε μέτρα για να μη συνεχιστεί η ανομία.

«Συμφωνώ ότι δεν αφήνουν την ΕΛ.ΑΣ να κάνει τη δουλειά της, να το λέμε ξεκάθαρα, δεν θέλει η κυβέρνηση να τραβήξει ο αστυνομικός πιστόλι, δεν θέλει η κυβέρνηση να εφαρμόσει το μέτρο του σπρέι πιπεριού, δεν θέλει η κυβέρνηση τις πλαστικές σφαίρες, δεν ξέρω να απαντήσω γιατί…» ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ,  ο Κώστας Κατσίκης.

Αν δεν υπάρξουν μέτρα η ανομία θα συνεχιστεί

«Πιστεύω ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία» δήλωσε δε, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας όμως ότι «ότι το 2008 κατέκριναν όσους αστυνομικούς πυροβολούσαν στον αέρα και σχηματίστηκαν δικογραφίες».

Ο κ. Κατσίκης προειδοποίησε επίσης ότι «αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, το θέμα της ανομίας θα συνεχιστεί, μια συνέχεια από το παρελθόν που μας ακολουθεί».

Αυτοδικία η στάση Ρουβίκωνα

«Αυτοδικία χαρακτηρίζω τη στάση του Ρουβίκωνα» πρόσθεσε. «Κακά τα ψέματα, υπάρχουν κενά στην πολιτεία, και με την ανομία κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να τα καλύψουν, αυτά τα μηνύματα πρέπει να τα λαμβάνει η πολιτεία και να κάνει τις προσαρμοστικές της κινήσεις για να έχουμε καλύτερη καθημερινότητα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα