“Η κυβέρνηση δεν σέβεται τη Βουλή με τις τροπολογίες” σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων

«Η κυβέρνηση, με τις τροπολογίες που καταθέτει την τελευταία στιγμή, σε άσχετα νομοσχέδια, δεν σέβεται τον κανονισμό της Βουλής και κάνει κουρελόχαρτο το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης» σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, προσθέτοντας ότι «σήμερα, η Βουλή συζητά για την τροπολογία που ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις για τους πλειστηριασμούς». Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «αυτή η απόφαση της κυβέρνησης καταδεικνύει και τα αισθήματα των κυβερνώντων».

Ταυτόχρονα η Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ότι σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Κυριακή (παραμονή Χριστουγέννων) το μεσημέρι η ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας Αττικής και ο σύλλογος Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας θα ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Βασίλη Λεβέντη.

Ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, όπου στο ίδιο ξενοδοχείο θα ψάλλουν τακάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων η Αδελφότης Κρητών Περιστερίου και αντιπροσωπεία συλλόγων από τη Βόρεια Ήπειρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα