“Η κυβέρνηση επιλέγει τον σφαγιασμό της μεσαίας τάξης”

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Όλγα Κεφαλογιάννη που αναφέρθηκε στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και στο κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.

Η βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον Real Fm 97,8 τόνισε αρχικά τα εξής: «Αν δεν το έχουμε καταλάβει, ζούμε, όντως, ξανά το 2015, απλώς με άλλους πρωταγωνιστές. Δυστυχώς, με την ίδια κατάληξη και χειρότερη για την ελληνική οικονομία».

«Επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη που έκαναν το 2015, δηλαδή ότι δεν αντιλαμβάνονται πως όσο περνάει ο χρόνος, τόσο αυτό επιβαρύνει την ήδη βεβαρυμμένη κατάσταση της οικονομίας και άρα και τον λογαριασμό που έχουμε να πληρώσουμε στο τέλος. Διότι ο χρόνος δεν είναι ουδέτερος. Αυτό, δυστυχώς, το λάθος το έκαναν και το 2015 και το κάνουν και τώρα».

«Είναι σαφές ότι, και από όλη την ενημέρωση που έχουμε σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, προκύπτει ότι οδηγούμαστε, κυριολεκτικά, στη σφαγή της μεσαίας τάξης, με πλήρη ευθύνη της κυβέρνησης. Διότι το δημοσιονομικό κενό, σε πολύ μεγάλο βαθμό, έχει οξυνθεί εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης που ακολουθήθηκε το 2015», πρόσθεσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα