“Η κυβέρνηση θέλει να γίνουν όλοι ίσοι με το βλέμμα προς τα κάτω”

Την οργή της για την απόφαση της κυβέρνησης που προβλέπει κλήρωση και όχι τη μεγαλύτερη βαθμολογία, για εκείνον που θα κρατά τη σημαία στις παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία, εξέφρασε η Νίκη Κεραμέως

«Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, πιστή στο δόγμα του εξισωτισμού προς τα κάτω, καταργεί το κριτήριο της επίδοσης για την επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου και εισάγει την κλήρωση ως τρόπο επιλογής.
Επιπλέον, καταργεί την παρουσία σημαιοφόρων στις δοξολογίες.Με αυτόν τον τρόπο, ανατρέπει παραδόσεις δεκαετιών στο όνομα ενός δήθεν προοδευτισμού» επισημαίνει η βουλευτής της Ν.Δ. , η οποία τονίζει ότι «για άλλη μια φορά, αποθεώνεται η λογική της ήσσονος προσπάθειας».

Το μήνυμα που δίνουν στη νέα γενιά είναι ότι δεν χρειάζεται προσπάθεια και προσωπικός αγώνας για την επιτυχία και την καταξίωση, αλλά τύχη.

«Αυτό επιχειρεί λυσσαλέα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην Παιδεία, να γίνουν όλοι ίσοι με το βλέμμα προς τα κάτω.
Σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα της μετριότητας και της ημιμάθειας» τονίζει η βουλευτής της ΝΔ.

«Στον αντίποδα, η δική μας λογική για την Παιδεία, το δικό μας όραμα, συνίσταται στο αξιακό τρίπτυχο της αριστείας, της φιλομάθειας και της αξιοκρατίας» καταλήγει η ίδια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα