«Η κυβέρνηση θα αντέξει»

Διέλυσε τα σύννεφα ο Γιάννης Μιχελάκης  σχετικά με τις φήμες που θέλουν την κυβέρνηση  να βρίσκεται …. μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ο υπουργός Εσωτερικών, μίλησε στο Βήμα fm και ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση θα αντέξει» ενώ επεσήμανε ακόμη ότι «δεν  πρόκειται να χαθεί η σταθερότητα».

Πιο συγκεκριμένα, την εκτίμηση ότι ούτε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά ούτε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα αφήσουν να χαθεί η πολιτική σταθερότητα, εξέφρασε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε ότι «δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια απόκλιση. Δεν νομίζω, δηλαδή, ότι κάποιος από τους δύο αρχηγούς δεν έχει στην ατζέντα του την πολιτική σταθερότητα».
Ο βουλευτής της Ν.Δ. πρόσθεσε πως «είναι πρωταρχικό, όχι μόνο για τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η πολιτική σταθερότητα, αλλά για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και την κοινωνία».
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του υποστήριξε ακόμη ότι «στις στρατηγικές των κομμάτων καθένας επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τις θέσεις του και στόχος όλων είναι να υπάρχει πολιτική σταθερότητα, ηρεμία και η χώρα να πηγαίνει καλά. Εκεί κάνει καθένας την κριτική του προς τον πολιτικό του αντίπαλο, ως προς τον στόχο της πολιτικής σταθερότητας. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα αντέξει. Δεν πρόκειται να χαθεί η σταθερότητα. Οι εκλογές αυτές είναι για να εκλέξουμε εθνικούς αντιπροσώπους και να βγάλουμε κυβέρνηση».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα