«Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα”

Στα σενάρια (;) που κάνουν λόγο για αποπομπή της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν για τα επόμενα δύο χρόνια αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα, αντί να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο», δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ., σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως «οι βασικοί πυλώνες σταθερότητας στην Ευρώπη απειλούνται. Υπάρχει ένα ρήγμα μεταξύ των χωρών του Visegrad κ των παλαιών χωρών της Ευρώπης» και πρόσθεσε:

Η απουσία από την ελληνική πλευρά στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο, ενώ συμμετείχαν όλες οι χώρες, είναι ακατανόητη.

«Με μια αξιοπιστία μειωμένη και με μια Ευρώπη με ρήγμα, η Ελλάδα βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη.

Σε άλλο σημείο, είπε ότι η ΝΔ δεν ζητά εκλογές, «αλλά αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας έρθει στη Βουλή και η ΝΔ θα αναλάβει τις ευθύνες της».

«Αντί να αφήσουν το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να τηρήσει κανόνες, ο υπουργός παρεμβαίνει για να ορίσει ποιός θα χάσει ή θα κερδίσει τα λεφτά του», σημείωσε, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα