«Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε νέο Μνημόνιο»

Δείπνο παράθεσε σε βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ  για την ονομαστική του εορτή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια στην Αθήνα, το εστιατόριο του Πάρκου Ελευθερίας.

Η ατμόσφαιρα στο δείπνο ήταν ευχάριστη, παρότι το «μενού» της συζήτησης περιλάμβανε, φυσικά, όλα τα (όχι και τόσο ευχάριστα) γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες εντός και εκτός της χώρας.

Ο Ευ. Βενιζέλος, εκτός από τις ευχές, εισέπραξε και τα συγχαρητήρια των συνδαιτυμόνων για την παρουσία του στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», κοινή ήταν η εκτίμηση ότι η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε νέο Μνημόνιο, το οποίο μάλιστα δεν θα εφαρμοστεί για να πάρει η χώρα περισσότερα χρήματα, αλλά για να μπορέσει να εκταμιεύσει εκείνα που υπολείπονται από το προηγούμενο δάνειο.

Συνεπώς, όπως ειπώθηκε, θα υπάρξουν νέα μέτρα για παλαιότερες οικονομικές συμφωνίες, και αυτό -σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ- είναι συνέπεια της πολύ κακής διαχείρισης των διαπραγματεύσεων από την πλευρά της κυβέρνησης…

Κατά τη διάρκεια του δείπνου έγινε εκτενής συζήτηση για την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να συστήσει εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο, ενώ, αντιθέτως, δεν έγινε, όπως μαθαίνουμε, καμία συζήτηση για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και το επικείμενο συνέδριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα