“Η κυβέρνηση ψεύδεται και εμπαίζει την κοινωνία”

Χωρίς σύνταξη θα είναι οι μισοί αγρότες σύμφωνα με τον Αλέξη Μητρόπουλο ενώ χαρακτήρισε ως παιδική χαρά για την εκπρόσωπο του ΔΝΤ χαρακτήρισε το σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εμπαίζει την κοινωνία και ψεύδεται σημειώνοντας πως όλη η συζήτηση επί των κυβερνητικών προτάσεων γίνεται υπό μια εξαπάτηση.

«Έβαλαν και επιμένουν και σήμερα θα του το θέσουν, τον θεμελιωτικό χρόνο για σύνταξη να τον ανεβάσουν από 4.500 στις 6.000 ένσημα έτσι οι μισοί αγρότες μας και οι μισές γυναίκες δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη διότι οι περισσότεροι μένουν στα 5.000- 5.200 και βεβαίως βάζουν τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος η οποία θα κάνει μισές και θα εξαϋλώσει τις επικουρικές που δυστυχώς και αρχηγοί κόμματος τάχτηκαν υπέρ απ’ ότι διάβασα και υπό αυτή την έννοια ζητούν άμεσες περικοπές στις κύριες συντάξεις», αποκάλυψε ο κ. Μητρόπουλος.

Ζήτησε από τον υπουργό Εργασίας έχοντας ως διαπραγματευτικό όπλο το λαό, να πει στους δανειστές πως δεν αντέχει η κοινωνία άλλες περικοπές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα