«Η κυβέρνηση όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας»

Άστραψε και βρόντηξε η Φωτεινή Πιπιλή η οποία μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη αναφέρθηκε για τη  καύση νεκρών , το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων ενώ έστρεψε τα βέλη της και στους δικαστικούς. «Η κυβέρνηση είναι όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας» τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Ν.Δ  που μεταξύ άλλων τάχθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλώνοντας ότι συμφωνεί απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της καύσης των νεκρών, η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε ως αδιανόητο να «είναι όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας η βουλή και η κυβέρνηση και να μην εφαρμόζει τον νόμο που ψηφίστηκε το 2006», όπως είπε μιλώντας στον BHMA FM.

Όπως είπε, περιμένει να λυθεί εντός των επομένων πέντε μηνών τόσο αυτό το θέμα, όσο και εκείνο του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλόφιλων, το οποίο- όπως σημείωσε- έπρεπε να έχει ήδη ψηφιστεί, αλλά το «πάγωσε» ο Τάκης Μπαλτάκος όταν ήταν γραμματέας της κυβέρνησης.

«Επιτέλους, είμαστε ευρωπαϊκό κράτος. Είναι αδιανόητο να έχουμε τέτοιες οπισθοδρομικές απόψεις. Οσοι διαφωνούν ιδεολογικά, να μην έρθουν να ψηφίσουν και να αφήσουν εμάς τους πολλούς να ψηφίσουμε και να πάει η χώρα παραπέρα», συμπλήρωσε.

Ακόμη, έριξε τα βέλη της και στους δικαστές, για τις πρόσφατες αποφάσεις τους, σημειώνοντας ότι είναι η μόνη επαγγελματική ομάδα που έχει μισθοδικίο και δεν δημοσιοποιεί το πόθεν έσχες της.

Τέλος, η κ. Πιπιλή τάχθηκε υπέρ του σεναρίου μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο παρουσίασε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του. «Εδώ συνεργαστήκαμε όταν χρειαζόταν με το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, θα έχουμε πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ;», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα