Η λάμψη των Όσκαρ, στο σπίτι σας!

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και για 18η συνεχόμενη χρονιά, οι συνδρομητές των Novacinema, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την 87η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

H αντίστροφη μέτρηση για την φετινή απονομή των κορυφαίων κινηματογραφικών βραβείων του Hollywood, ξεκίνησε με την αναγγελία των υποψηφιοτήτων, που προβλήθηκε σε live streaming από την ιστοσελίδα «www.novacinema.gr».

Εικοσιπέντε ταινίες θα προβληθούν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια Novacinema, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, εξασφάλισαν 74 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία.

Οι ταινίες «Birdman» και «The Grand Budapest Hotel», είναι υποψήφιες για 9 Όσκαρ, ανάμεσα στα οποία στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Ακολουθούν οι ταινίες «The Imitation Game» με 8 υποψηφιότητες και «American Sniper» με 6, ενώ από 5 έχουν αποσπάσει οι ταινίες «Foxcatcher», «Interstellar» και «Whiplash». Οι ταινίες «Mr. Turner» και «Into The Woods» διεκδικούν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο με 4 και 3 υποψηφιότητες, αντίστοιχα, ενώ από 2 έχουν πάρει οι παραγωγές «Guardians Of The Galaxy», «Inherent Vice», «Selma» και «Wild».

Ήδη στα κανάλια Novacinema προβάλλονται από τις αρχές Ιανουαρίου οι ταινίες «The Grand Budapest Hotel» και «Captain America: The Winter Soldier», η οποία είναι υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερών οπτικών εφέ. Υποψήφιες για Όσκαρ είναι επίσης και οι ακόλουθες ταινίες που θα προβληθούν κατά τους προσεχείς μήνες από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova: «Begin Again», «Big Hero 6», «Dawn Of The Planet Of The Apes», «Gone Girl», «How To Train Your Dragon 2», «Leviathan», «Maleficent», «The Judge», «Two Days, One Night», «Wild Tales» και «X-Men: Days Of Future Past».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα