Η Λαμία 2-0 τον Πλατανιά με διπλό… Βασιλαντωνόπουλο

Η Λαμία συνεχίζει να αποδίδει στην έδρα της, ο Πλατανιάς εξακολουθεί να έχει αγωνιστικά προβλήματα κι έτσι το 2-0 στον αγώνα της Φθιώτιδας είναι μάλλον δίκαιο και φυσιολογικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βασιλαντωνόπουλος, το δεξί μπακ που ανήκει στην ΑΕΚ και στη Λαμία παίζει (δανεικός) ως δεξί χαφ, διότι ο Τεννές έχει διαγνώσει το επιθετικό του ταλέντο!

Είναι μεγάλη η νίκη για τη νεοφώτιστη ομάδα που πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και δείχνει πως στο γήπεδό της θα είναι σκληρό καρύδι! Τα δύο γκολ μπήκαν με πανομοιότυπο τρόπο – διαγώνια σουτ από δεξιά – στην αρχή (50’) και στο τέλος (90΄+) του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο διαιτητής Μπλάνας (Μεσσηνίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Στάθη, Πλιάτσικα, Αναστασόπουλο, Τσούκαλο, Κρος, Ενσικουλού. Προς το τέλος του αγώνα απέβαλε και τον Γιώργο Παράσχο, καθώς ο προπονητής του Πλατανιά δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται… 

Λαμία: Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56’ Πίτι), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (86’ Φράγκος), Βάντερσον (80’ Τσούκαλος).

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Στάθης, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ντικαμονά, Καρυπίδης (80’ Δημούτσος), Κρος, Πλιάτσικας (64’ Κοροβέσης), Πατράλης, Ντεβέσα (72’ Παπανικολάου), Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα