Η Λαϊκή Βάση γίνεται… Παναθηναϊκή Γερουσία

Σαρωτικές αλλαγές στα διοικητικά του Παναθηναϊκού δρομολογεί ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ομολόγησε ότι η Λαϊκή Βάση δεν απέδωσε όπως περίμεναν, αποκαλύπτοντας πως έχει εκπονήσει ένα σχέδιο μετατροπής του μοντέλου σε… Παναθηναϊκή Γερουσία.

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν πήγε τόσο καλά όσο περιμέναμε να πάει και οπωσδήποτε πρέπει να σκεφτούμε πως αυτό το μοντέλο της αυτοχρηματοδότησης θα αλλάξει.

Ίσως θα πρέπει να υπάρξει μια ευρύτερη Συμμαχία, δηλαδή να υπάρχουν πολλοί οπαδοί που να βάζουν ένα μικρό ποσό και να είναι μέλη και μέτοχοι του Παναθηναϊκού και συγχρόνως να υπάρχει κάτι που σκεφτόμαστε, δεν είναι ακόμη αποφασισμένο, μια Γερουσία, όπου να είναι 10-15 επιχειρηματίες να βάζουν χρήματα, εγώ ούτως ή άλλως έχω υποχρεώσεις και από το νόμο να βάζω κάποια χρήματα, αλλά να δημιουργηθεί μια Γερουσία που θα τον διοικεί. Διότι το απλοϊκό, ρομαντικό μοντέλο που όλοι μαζί οι Παναθηναϊκοί θα διοικούσαμε τον Παναθηναϊκό δεν πέτυχε, είχε αδυναμίες. Κινδυνεύαμε να είχαμε θέματα λαϊκισμού, όπως έχουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα.

Θα έχουμε ένα υβριδικό σύστημα, που οι πολλοί να βάζουν λίγα και κάποια Γερουσία τα πολλά, όχι πάρα πολλά. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είναι μια βάρδια», δήλωσε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα