Η Λιντς συγκέντρωσε 200.000 λίρες για την θεραπεία 5χρονου οπαδού της

Η Λιντς στέκεται έμπρακτα στο πλευρό ενός μικρού φιλάθλου της ομάδας, καθώς ο σύλλογος της Championship ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/1) ότι συγκεντρώθηκαν 200.000 λίρες, προκειμένου ο 5χρονος υποστηρικτής της να υποβληθεί σε θεραπεία κατά του καρκίνου.

Ο Τόμπι Νάι, ο οποίος δίνει τη δική του άνιση μάχη, θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα τη θεραπεία του και αυτό χάρη στα «παγώνια». Οι δωρεές που έκαναν ο πρόεδρος της Λιντς, Αντρέα Ραντριτσάνι, οι παίκτες, το προσωπικό και οι φίλαθλοι του συλλόγου είχαν ως αποτέλεσμα να μαζευτούν περίπου 175.000 λίρες, ενώ τις υπόλοιπες 25.000 που απαιτούνταν για τη θεραπεία του μικρού Τόμπι διέθεσε μέσα στην εβδομάδα ο Ισπανός μέσος της ομάδας, Σάμουελ Σάιθ.

«Η συγκέντρωση αυτών των χρημάτων ήταν πραγματικά μια ομαδική προσπάθεια» τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Λιντς ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Άνγκους Κινίαρ, και συμπληρώνει: «Το προσωπικό, οι παίκτες, οι εταιρικοί συνεργάτες και οι φίλαθλοί μας έχουν ενωθεί για να δώσουν στον Τόμπι την καλύτερη ευκαιρία με περαιτέρω θεραπεία και είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για όλους τους ενδιαφερόμενους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενόψει της έναρξης της θεραπείας του, οι άνθρωποι της Λιντς κάλεσαν τον Τόμπι να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Μίλγουολ στο «Έλαντ Ρόουντ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα