Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιμένει για Φάμπρεγκας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές της να εντάξει στο δυναμικό της τον Τσεσκ Φάμπρεγκας, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο παίκτης βρίσκεται κοντά σε μία από τις Τσέλσι ή Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπέμπηδες» θεωρούν πως δεν έχει «κλείσει» η υπόθεση και ετοιμάζουν την… αντεπίθεσή τους με συγκεκριμένη πρόταση προς την Μπαρτσελόνα και τον διεθνή Ισπανό μέσο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, ο Φάμπρεγκας έχει εκφράσει την προτίμησή του στην πρόταση της Τσέλσι, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο 9 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, ενώ θα αγωνιστεί και στο Champions League, στοιχείο το οποίο φαντάζει ως… προαπαιτούμενο για κάθε σημαντικό παίκτη στην Ευρώπη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πλευρά της προσφέρει συμβόλαιο 8,5 εκατομμυρίων στον Ισπανό και 43 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα, τρία περισσότερα από την πρόταση της Τσέλσι στους Καταλανούς. Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» σαφώς και επιθυμούν να δώσουν τον ποδοσφαιριστή τους σε μία ομάδα που δεν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο Champions League, η οποία μάλιστα, προσφέρει και περισσότερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα