Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κτυπά» Αζάρ από Τσέλσι

Στην αναμπουμπούλα… χαίρεται ο διάβολος! Στην περίπτωσή μας είναι οι… κόκκινοι διάβολοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι επιχειρούν να αρπάξουν μέσα από τα χέρια της Τσέλσι τον Εντέν Αζάρ και να τον ντύσουν στα κόκκινα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, οι «μπέμπηδες» ετοιμάζουν προσφορά που θα υπερβαίνει τα 80 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς Βέλγου ποδοσφαιριστή, ο οποίος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την πορεία των «μπλε» του Λονδίνου, εκφράζοντας την επιθυμία να αποχωρήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εμπλέξει στην όλη ιστορία και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία δεν διατηρεί καθόλου καλές σχέσεις, μετά το φιάσκο της μεταγραφής του Ισπανού τερματοφύλακα Νταβίντ Ντε Χέα το περασμένο καλοκαίρι. Ο αγγλικός σύλλογος ζήτησε να μάθει την τιμή του Γκάρεθ Μπέιλ, για να εισπράξει αρνητική απάντηση από τους Μαδριλένους, καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να ξανασυζητήσει με την ομάδα της Αγγλίας.

Παράλληλα, η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται επίσης για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, γεγονός που προμηνύει μία ακόμη μεγάλη σύγκρουση στο μεταγραφικό μέτωπo.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα