Η μάχη της Super League

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League, αφού ομάδες που χρειάζονταν απαραίτητα τη νίκη κατάφεραν και την πήραν, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Ξεκινώντας, από το ματς που διεξήχθη το μεσημέρι, ο ΟΦΗ απέδειξε ότι το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν για ακόμη μία φορά την έδρα τους, νικώντας τον Λεβαδειακό με 1-0 (7’ Παπάζογλου) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και σκαρφάλωσαν στην 8η θέση, όπου συναντούν τους συντοπίτες τους, του Εργοτέλη. Αποβολή για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Ιωαννίδης στο 89’ δέχθηκε κόκκινη κάρτα.

Στα παιχνίδια των 17:15, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε και εκείνος στις νίκες, αφού φιλοδώρησε με «πεντάρα» την ΑΕΛ Καλλονής (2-5 το τελικό σκορ) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική είχε δεχθεί τέσσερα τέρματα από τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς ξεπέρασαν έτσι το… σοκ της «λευκής» ισοπαλίας με τον Απόλλωνα. Δύο γκολ πέτυχε ο Σαλπιγγίδης, από ένα οι Ολίσε και Βούκτις, ενώ ο Αναστασιάδης σημείωσε αυτογκόλ. Για τους τυπικά γηπεδούχους σκόραραν οι Περόνε (πέναλτι) και Μανούσος.

Στη Βέροια, η τοπική ομάδα πήρε μία σημαντικότατη εντός έδρας νίκη… ανάσα απέναντι στον Παναιτωλικό (1-0), ξεκολλώντας από την τελευταία θέση της βαθμολογίας (οπού βρισκόταν μαζί με Απόλλωνα και Άρη πριν τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής). «Χρυσός» σκόρερ για τον σύλλογο της Ημαθίας, ο Μοχάμεντ στο 71’.

Σπουδαία νίκη πέτυχε και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Πανθρακικού, στη Ριζούπολη. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κόρμπος (δύο, το ένα με πέναλτι) και Αργυρόπουλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τέλος με τέρματα των Χασομέρη και Ρομέου. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η «ελαφρά ταξιαρχία», αφού αποβλήθηκε ο Αργυρόπουλος στο 87’.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει να αποκτά μία σταθερότητα στην απόδοσή του. Οι Αρκάδες επικράτησαν δύσκολα του Πανίωνιου με 1-0 στην έδρα τους, χάρη σε τέρμα του Μπαράλες με πέναλτι στο 60’. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Πελοποννήσιοι έπιασαν τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα