Η μήνυση της Αθηναΐς Νέγκα στον Γιώργο Λιάγκα: Το φέρετρο που την εξόργισε

Τα όσα είπε για την Αθηναΐς Νέγκα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του «Πρωινό στην Αθήνα» που παρουσιάζει στο «Λάμψη»  προκάλεσαν την οργή της, που χωρίς δεύτερη σκέψη την οδήγησαν στο γραφείο του δικηγόρου Αλέξη Κούγια.

«Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;» ήταν χαρακτηριστικά τα επίμαχα λόγια του για εκείνη.

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.
Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy day,» η Αθηναΐς Νέγκα δεν θέλησε να κάνει κάποιο περεταίρω σχόλιο για την απόφασή της να κινήσει την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά και όλη η ομάδα της πρωινή ραδιοφωνικής του εκπομπής δεν εμφανίστηκαν σήμερα στο στούντιο.

Όπως εξήγησε ο συνήγορος του Γιώργου Λιάγκα, κύριος Δημητρακόπουλος, ο δημοσιογράφος είναι εκτός Αθηνών και θα είναι και αύριο και υπογράμμισε πως «Ο Λιάγκας δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει την κυρία Νέγκα. Προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα