Η Μίλαν ζητάει 37 εκατομμύρια για τον Μπαλοτέλι!

Επίσημη κρούση στη Μίλαν για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι, πραγματοποίησε η Άρσεναλ, ανεβάζοντας το δείκτη ανταγωνισμού και θέτοντας σε νέα βάση το υπαρκτό ενδιαφέρον της γαλλικής Μονακό για τον ποδοσφαιριστή!

Όπως σας γράψαμε και πριν λίγες μέρες, η Μίλαν έχει βάλει πωλητήριο στον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος «απολαμβάνει» τη δημοσίως εκφρασμένη δυσαρέσκεια του ιδιοκτήτη των «ροσνέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η κρούση της Άρσεναλ ήρθε μόλις λίγα 24άωρα μετά το επίσημο ενδιαφέρον της Μονακό, γεγονός που εξυπηρετεί το σχεδιασμό της ιταλικής ομάδας. Η Μίλαν, όντας σε ισχυρή θέση πλέον, κοστολόγησε στα 37 εκατομμύρια ευρώ τον ποδοσφαιριστή της και πλέον, περιμένει τις αντιδράσεις των Γάλλων και των Άγγλων, αλλά και οποιασδήποτε ομάδας βάλει στο στόχαστρό της τον διεθνή παίκτη.

Η βολιδοσκόπηση της Άρσεναλ για τον Μάριο Μπαλοτέλι, εντάσσεται στο πλάνο του Αρσέν Βενγκέρ να αλλάξει ολόκληρη την επιθετική του γραμμή. Ήδη έχει δηλώσει πως θα δώσει ευκαιρίες στον Τζόελ Κάμπελ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Κροάτη Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος, όμως, στην παρούσα φάση, δεν παραχωρείται από την Μπάγερν Μονάχου. Επίσης, έχουν ακουστεί τα ονόματα του Γάλλου Λόικ Ρεμί, από την ΚΠΡ και του Σόλομον Καλού, από τη Λιλ, ενώ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Γκονζάλο Χιγκουαϊν, μετά την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα και τα 55 εκατομμύρια που ζήτησε η Νάπολι για την παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα