Η Μίλαν θέλει δανεικό τον Τζόελ Κάμπελ!

Το κουβάρι γύρω από το παρόν και το μέλλον της ποδοσφαιρικής καριέρας του Τζόελ Κάμπελ παραμένει μπερδεμένο, με τη Μίλαν να πιέζει τον Κοσταρικανό, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή. Τα σενάρια γύρω από τον 22άχρονο ποδοσφαιριστή ολοένα και περιπλέκουν την κατάσταση. Πρώτα απ’ όλα, η Άρσεναλ εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Ιταλό επιθετικό της Μίλαν, Μάριο Μπαλοτέλι. Στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, οι «ροσονέρι» ζήτησαν τον Τζόελ Κάμπελ ως αντάλλαγμα. Η πρότασή τους ήταν να αφαιρεθεί η αξία του από τα μετρητά που θα έδιναν οι Λονδρέζοι. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προχώρησε και βγήκε στην επιφάνεια ότι ο Αρσέν Βενγκέρ υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον Κοσταρικανό, ο οποίος εντυπωσιάζει τον τελευταίο χρόνο με τις εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, όμως, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Άρσεναλ και της Μίλαν για τον Μάριο Μπαλοτέλι δεν διεκόπησαν. Το τελευταίο σενάριο λοιπόν, θέλει τους Μιλανέζους να ζητάνε και πάλι σαν αντάλλαγμα τον Τζόελ Κάμπελ, αλλά αυτή τη φορά ως δανεικό. Οι «κανονιέρηδες» φαίνεται να συναινούν στη συγκεκριμένη προοπτική, καθώς θα εντάξουν στο δυναμικό τους έναν βασικό επιθετικό, τον Μάριο Μπαλοτέλι και από την άλλη θα διατηρήσουν στην κατοχή τους και έναν παίκτη, τον Τζόελ Κάμπελ, τον οποίο θα έχουν την ευχέρεια να τσεκάρουν για δεύτερη χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα