Η Μίλαν θέλει τον άνθρωπό της!

Ο κατήφορος τελειωμό δεν έχει για τη Μίλαν και όλα δείχνουν πως η διοίκηση του συλλόγου θέλει να αναθέσει το ρόλο του προπονητή στα σίγουρα χέρια του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν σταμάτησε να παίρνει τίτλος όταν φόρεσε τη φανέλα της μεγάλης ιταλικής ομάδας και το ίδιο συνέβη κι όταν ανέλαβε τον πάγκο της το  2001. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με τους «ροσονέρι» και εδώ που τα λέμε, έχει πλέον και την εμπειρία να αναλάβει όποια ομάδα θέλει, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, πόσο μάλιστα τη Μίλαν που τη γνωρίζει σαν το πίσω μέρος της παλάμης του.

Η διοικητική αβεβαιότητα της Μίλαν, βέβαια, δεν επιτρέπει συζητήσεις… αύριο το πρωί, αλλά ακόμη κι αν φύγει η σημερινή διοίκηση, δεν θα χρειαστεί να κάνει κάποια τρομερή εισήγηση στην επόμενη, ακόμη κι αν αυτή προέρχεται από την Ταϋλάνδη. Η ιστορία της Μίλαν, άλλωστε, είναι γνωστή σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και ο Κάρλο Αντσελότι είναι σχεδόν σε όλα τα νεότερα χρυσά κεφάλαια της ομάδας!

Ο τεχνικός της Ρεάλ έχει φυσικά ακόμη συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα», αλλά ακόμη και οι πέτρες γνωρίζουν πως μετράει μέρες στη Μαδρίτη, καθώς στη συγκεκριμένη ομάδα το μάρμαρο της αποτυχίας το πληρώνει σχεδόν πάντα ο προπονητής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα