Η μαγνητική «ανάβει το πράσινο φως» για Εσιέν

Το θέμα του Μικαέλ Εσιέν εξακολουθεί να προκαλεί προβληματισμό στην ομάδα του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είδαν με ικανοποίηση τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε ο Γκανέζος την Τετάρτη (28/10).

Ο 32χρονος μέσος έχει αρχίσει να ανεβάζει τον ρυθμό του, αλλά οι γιατροί προτείνουν να είναι επιφυλακτικός, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν υποτροπή. Μετά από ένα διήμερο που περιορίστηκε σε χαλαρό τρέξιμο, λόγω νέων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε, ο Γκανέζος γυμνάστηκε με μεγαλύτερη ένταση, τόσο με τους συμπαίκτες του, όσο και μόνος. Αρχικά, εκτέλεσε τις ασκήσεις που προβλέπονται για την ομάδα και ολοκλήρωσε με το δικό του ασκησεολόγιο.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η ένταξη του 32χρονου χαφ στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα αναμένεται από τη Δευτέρα (2/11), κάτι που μένει να αποδειχθεί και στην πράξη. Από εκεί και πέρα, την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική τομογραφία, για να ελεγχθεί η περαιτέρω πορεία της αποκατάστασης του.

Ίσως, εάν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν παρουσιαστούν επιπλοκές, ο Εσιέν να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για ψυχολογικούς λόγους και για να “δέσει” με το κλίμα της ομάδας.

Η επανένταξη του Εσιέν χαρακτηρίζεται περίπλοκη, εξαιτίας της ευπάθειας του στους τραυματισμούς, αλλά και της μακράς αποχής από τα παιχνίδια. Για αυτό και όταν παραπονιέται για ενοχλήσεις, αμέσως γυμνάζεται συντηρητικά και υποβάλλεται σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η κατάσταση του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα